Vragen? Bel gerust!

+31 (0)6 4151 6125

Beschikbaarheid

(externe pagina)

Ervaringen van onze gasten

Een bloemlezing uit de vele reacties, die we hebben mogen ontvangen van onze gasten, willen wij hieronder met u delen.

We hebben het goed gehad deze 2 nachten in de “Norger Uil”. Mooie omgeving, fijne uitvalsbasis, lekker rustig ( en zonnig ). We komen graag nog eens terug.

Fijn hoor, zo’n rustig huisje met uitzicht op een ‘kriebeltje-bos’ en zicht op de sterren zonder luchtvervuiling. Dan voelen 3 nachten als een lange vakantie. Dank hiervoor en gegroet.

De week zit er weer op. Huisje was prima. Terras hebben we gedeeld met een zanglijster die op haar 4 eitjes paste. Morgenochtend weer terug naar Stavanger (Noorwegen) waar we wonen.

Als familie samen vierden we ons 40 jarig huwelijk. We hebben allemaal genoten van elkaar, het gezellige huis, de mooie tuin en het fantastische weer. We kregen dit cadeau van onze kinderen en kleinkinderen, een heel mooi cadeau met prachtige herinneringen en foto’s. Dank voor het verblijf hier. Lieve groet…..

We hebben een heerlijke week gehad. Er is genoeg te doen in de omgeving en in het huisje is het prima vertoeven, bedankt!

Wat een prachtige plek is dit. Heerlijk verblijf bij jullie in het huisje. Alles was er niets kwamen we tekort………

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten van jullie huisje met de overcomplete inventaris. De gezellige buurpoes kwam elke ochtend even kijken of hij toevallig toch niet binnen gelaten werd. Wie weet tot ziens!

Het was een hele leuke vakantie in een fijn huis. Ook heel fijn dat we er een speeltuintje bij hebben.

Dank voor de prachtig ontvangst, en de mooie kerstgroet! Dit huisje voorziet in alles, en is gezellig. Wat attent dat jullie het voor ons in de Kerstsferen hadden versierd! Deze plek is ook perfect voor onze jonge jongens. Ze genoten van al het speelgoed. Wanneer we morgen vertrekken kijken we terug op een fijn verblijf. Omdat het ons zo goed bevalt, zouden we het leuk vinden om in de zomer terug te komen. Is het huisje nog beschikbaar van ... tot ...? Hartelijke groeten!

Wat een heerlijk huis, perfect voor onze kids van 3 en bijna 1 jaar oud. Zoveel leuk speelgoed; ze konden hun geluk niet op met het slechte weer. Tussen de buien door lekker de bossen in en naar het Drents museum en we konden ook nog vrienden ontvangen voor de lunch. Perfect voor een gezin van vier, iedereen een eigen slaapkamer. We komen graag terug om de omgeving nog verder te verkennen en om met het lego & auto’s te spelen! Bedankt voor jullie goede zorgen en gastvrijheid!

Dank voor het fijne verblijf in jullie huis op deze prachtige locatie. We zouden er haast voor naar Drenthe komen! Groeten en tot ziens.

We hebben een fijn verblijf gehad in jullie huisje. Mooi weer, lekker gefietst en mijn ouders bezocht in Haulerwijk. We vonden alles wat we nodig hadden en komen zeker nog eens een week!

Een fijne vakantieweek loopt ten einde. We hebben genoten van een fijn verblijf in jullie vakantiewoning, vanwaaruit we prachtige fietstochten ondernomen hebben. Hoewel alles keurig in orde was, vonden we de doucheruimte een beetje klein. Wat leuk om te horen dat jullie dit dan ook gaan aanpassen! (Ondertussen heeft de Aannemer de Badkamer onder handen genomen en is hij 2 keer zo groot).
Alle goeds gewenst.