Vragen? Bel gerust!

+31 (0)6 4151 6125

Beschikbaarheid

(externe pagina)

De Tegenlicht - Norg

7-Persoons luxe vakantiewoning

Een 7-persoons volledig uitgeruste Vakantiewoning met zeer ruime tuin!

Hoe lekker is dat?!

In het eigenlijke Drentse bos van Norg, vindt u deze Boswoning op eigen grond van maar liefst 1027 m2.  U loopt letterlijk vanuit de tuin het bos in!

Parkeren op eigen terrein

Bij aankomst parkeert u de auto of auto’s op eigen terrein.

Via het voorportaal met aanwezige kapstok, komt u in de keuken met luxe kookeiland voorzien van een 5-pits gaskomfoor, daarna via een doorgang komt u in de Woonkamer terecht met een 3-persoons zitbank, een aantal leren Fauteuils. Een eetkamertafel die niet kan ontbreken. Ook een televisie staat voor u gereed en wees gerust: een wifi-aansluiting  is paraat.

Spellen, boeken en kinder-speelgoed is volop aanwezig.

Het eten kunt u klaarmaken in de compleet nieuwe keuken met faciliteiten als een kookeiland met een 5-pitskomfoor, combimagnetron, een ruime koelkast met onder 2 vrieslades.

Aanvullend aanwezig zijn een Vaatwaser, Quooker, een Senseo-en- filterkoffieapparaat.

Slaap- en badkamer beneden

Via de begane grond heb je toegang tot een 2-persoons slaapkamer met een boxspring. Ook aanwezig een badkamer met een Rainshower Inloopdouche van Grohe en wasmeubel met dubbele wastafels. Separaat een toilet.

Vieze kleren kunt u wassen en drogen in de beschikbare apparaten.

Bovenverdieping

Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers. Eén daarvan heeft een boxspringbed voor 2 personen. De andere slaapkamer heeft 3 éénpersoonsbedden. Een ledikantje en een campingbedje zijn beschikbaar voor onze kleine gasten!

Riante Tuin midden in bos.

Het perceel omvat ruim 1000 m2. Deze is volledig omheind en voorzien van een leuke Speeltoren, glijbaan en schommels. Ook een zandbak e.d. mogen niet ontbreken. Het terras met overkapping is voorzien van een comfortabel Tuinmeubelset waarop het goed toeven is.  Voor onze jonge gasten hebben wij een aparte en overdekte zit/speelhoek gecreëerd. De zonaanbidders onder ons kunnen gebruik maken van de ligstoelen.

Heeft u ( elektrische)  fietsen mee? Stal deze dan veilig in de afsluitbare Blokhut en daar heeft u ook de mogelijkheid om deze weer op te laden.

De Vakantiewoning ‘Het Tegenlicht’ is volledig ge-upgrade naar de eisen van deze tijd.

De woning is rook- en huisdiervrij en willen dat graag zo houden.

Reserveringsverzoek

U doet hiermee een reserveringsverzoek. Uw reservering is pas definitief zodra u van ons een bevestiging heeft ontvangen.