Vragen? Bel gerust!

+31 (0)6 4151 6125

Beschikbaarheid

(externe pagina)

Welkom bij ons voordelige vakantiehuisje in het prachtige Drentse Bos van Norg! Geniet van een ontspannen en betaalbare vakantie midden in de natuur. Ons huisje biedt een comfortabel verblijf tegen een betaalbare prijs.

Wij hebben speciale voordeelperioden, te weten:
– 10 januari tot en met 9 februari 2024

– 2 maart tot en met 25 april 2024 (m.u.v. 1 tm 14 april)
– 2 september tot en met 18 oktober 2024
– 4 november tot en met 20 december 2024

Bekijk hier onze tarieven.

Het vakantiehuis is ideaal gelegen in het schilderachtige Norg, omringd door uitgestrekte bossen en pittoreske landschappen. Of je nu op zoek bent naar rust en stilte of juist actief wilt zijn in de natuur, hier vind je het allemaal!

Het huisje is compleet en gezellig opgezet en biedt alle benodigde voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Het heeft een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele woonkamer en goede slaapkamers. Daarnaast is er een priv├ętuin met terras waar je kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen.

Het Drentse Bos van Norg biedt een scala aan buitenactiviteiten. Verken de vele wandel- en fietspaden die door het bos slingeren, en ontdek de verborgen plekjes en prachtige uitzichten. Breng ook zeker een bezoek aan het nabijgelegen historische dorp Norg, waar je kunt genieten van lokale gerechten en de charmante sfeer.

Ons vakantiehuisje is betaalbaar geprijsd, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je vakantie in het Drentse Bos van Norg. Boek nu en maak je klaar voor een onvergetelijk verblijf in deze betoverende omgeving!

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw voordelige vakantiehuisje in het Drentse Bos van Norg. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je een heerlijke vakantie-ervaring te bezorgen.